• Veiligheid
  • Communicatie
  • Comfort
Selecteer een categorie en ontdek in het House of Solutions met welke oplossingen we de veiligheid, de communicatie en het comfort binnen een zorgomgeving kunnen optimaliseren.
verpleger en senior in woonzorgcentrum met Televic Healthcare AQURA
We verzekeren

Permanente veiligheid

De veiligheid van bewoners, patiënten én personeel staat centraal. Onze geïntegreerde oplossingen stellen u in staat te waken over wie zich exact in uw voorziening bevindt en adequaat te reageren op iedere bedreiging van de fysieke of mentale integriteit van alle aanwezigen.

communicatie lokalisatie oproep verpleegster met Televic Healthcare AQURA
Efficient werken met

Vlotte communicatie

Het efficiënt gebruik van communicatietoepassingen heeft een zeer gunstige invloed op de werkdruk. Met onze systemen behoudt uw personeel het overzicht bij de meest complexe situaties. Ook patiënten en bewoners zijn gebaat bij de zekerheid dat hun behoeftes gehoord en beantwoord worden.

woonzorgcentrum slimme kamer comfort
Gebruiksvriendelijk

Slim comfort

Gebruiksgemak voor cliënten en hulpverleners bepaalt de kwaliteit van uw zorgverlening. Met de oplossingen van Televic Healthcare Solutions zijn alle aspecten van uw dienstverlening ingenieus met elkaar verbonden.Dit resulteert in een perfect geoliede machine, waarbij het geheel meer is dan een som van de delen.