Easywave

Draadloze oproepen en sturingen: maximaal comfort zonder bekabeling.

Easywave in het Solutions-verhaal

Vaak bestaat de noodzaak om bestaande kamers om te bouwen. De installatie van nieuwe, bekabelde oproepknoppen heeft een grote impact. Het inkappen van de buizen is naast een grote kost vaak ook een onoverkomelijk probleem. Door gebruik te maken van de Easywave draadloze technologie herleiden we de bekabeling tot een absoluut minimum of is er zelfs geen enkele bekabeling nodig. Ook voor een tijdelijke aanpassing aan een kamer, flat of ander lokaal biedt dit gamma heel interessante en snel toe te passen mogelijkheden.

Partner van Televic

Wie is deze partner?

Easywave-technologie is een 'point-to-point'-oplossing. Ideaal om in een kamer een signaal draadloos over te brengen.

Waarom koos Televic deze partner?

Easywave wordt gebruikt om in een kamer een 'kabelprobleem' op te lossen, of het zorgt voor een makkelijke oplossing voor een tijdelijke situatie. Met de robuuste technologie heb je zelfs binnenshuis een bereik van tot 30m, uitgesloten van externe signalen.

Wat is de meerwaarde voor u?

Easywave beschikt over een grote waaier aan sensoren en knoppen, maar ook over oplossingen voor open deur-/raamdetectie of bewegingsdetectie. Naast de ontvangers die op de peeraansluiting van Televic kunnen aangesloten worden, bestaat er ook licht- en rolluiksturing. Zo biedt u de resident de mogelijkheid overal in de kamer - zonder breekwerk - lichten en rolluiken te bedienen. U kan inspelen op de vraag van de zorginspectie om vanuit het bed verlichting te kunnen sturen en zorgt voor bedieningsgemak voor de minder mobiele resident.
 

Alle oplossingen, scenario's en informatie?

Dit product in uw organisatie?

Scenario

Een bestaande kamer werd tot flat omgebouwd. De interAxio-terminal werd voorzien van een kleine controller. Hierdoor kunnen verschillende draadloze oproepknoppen in de kamer en sanitair worden geïnstalleerd. Ook een draadloze bewegingsdetector kan nu al welzijsalarm geprogrammeerd worden op de terminal. De domotica op diezelfde terminal zorgt tevens voor de bediening van de zonnewering. Een nachtlamp wordt centraal aangestuurd maar ook hiervoor diende geen extra bekabeling te worden voorzien, aangezien de netspanning al aanwezig was.

 

Een scenario voor uw organisatie uittekenen?

Het idee alleen al dat je zonder draden werkt, doet nieuwe mogelijkheden ontstaan. Waar je vroeger al blij was om één knop in de bestaande kamer te integreren, kun je nu plots denken aan domoticatoepassingen die niet eens zouden misstaan in een chique villa.

Marie-Lynn, binnenhuisarchitecte, over Easywave

Meer informatie over dit product?

Contacteer ons

Bent u op zoek naar specifieke informatie? Of wenst u een project met ons te bespreken?