Over ons

Televic Healthcare Solutions

Televic is al jarenlang uw betrouwbare en innovatieve fabrikant voor oproepperen, -knoppen en de bijbehorende infrastructuur. Als leider in de snel evoluerende elektronicamarkt ondersteunen wij u echter in uw volledige alarmflow.

The House of Solutions

In 2018 startten we met 'the House of Solutions'. Sindsdien levert Televic niet langer alleen knoppen en peren, maar de hele infrastructuur die nodig is om een zorginstelling 'elektronisch compleet' te maken. Waarom? Omdat we die noodzaak voelden vanuit de markt. Door de vele, snelle veranderingen in de sector zagen velen immers het bos niet meer door de bomen. Weinig ervaren of zelfs dubieuze partijen installeerden 'ongeziene elektronische scenario’s'. Met alle gevolgen van dien: grote investeringen zorgden vaak nauwelijks voor technische vooruitgang.

Door die verhalen kozen we een andere weg. Een weg waarmee we overtuigd zijn dat we met onze ervaring in de zorgsector een meerwaarde betekenen voor elke klant. In ieder onderdeel van the House of Solutions bieden we performante apparatuur aan.

De volledige verantwoordelijkheid over

uw alarmflow

Televic Healthcare Solutions Oproep

Oproep

Televic Healthcare Solutions ICT Alarmserver

ICT Alarmserver

Wifi

Televic Healthcare Solutions Mobiele toestellen

Mobiele toestellen

Een stabiele ICT als centraal fundament van uw instelling

Een stabiel ICT-netwerk is van het grootste belang in de moderne zorginstelling. Daarom stellen wij, binnen onze oplossingen, ICT centraal. Televic Healthcare Solutions biedt u het advies, doet de installatie en implementatie en verleent de service van al uw actieve IT-apparatuur.

Door totaaloplossingen aan te bieden op vlak van oproep, alarmserver, ICT, wifi en mobiele toestellen, kunnen wij onze verantwoordelijkheid opnemen over de volledige alarmflow en u bijgevolg 24/7 ondersteunen.

Televic Group

Televic Healthcare Solutions maakt onderdeel uit van de Televic Group, een internationaal bedrijf gespecialiseerd in innovatieve communicatietechnologie.

Televic, met hoofdzetel in België, is werkgever van meer dan 1000 werknemers binnen heel Europa, het Midden-Oosten, Azië en de Verendigde Staten.

Televic Healthcare evolueerde heel bewust van producent naar een integrator die alle technologieën rond veiligheid, communicatie en comfort binnen zorginstellingen samenbrengt in één ecosysteem: Televic Healthcare Solutions.

Onze waarden

Innovatie

Innovatie staat bij ons centraal. We zoeken de grenzen van de kennis op en gaan verder om onze klanten nieuwe en duurzame producten te bieden en oplossingen die een verschil maken.

Wendbaarheid

We zijn steeds paraat om ons aan te passen aan de veranderde noden in de markt. Daardoor kunnen we sneller reageren, kunnen we anticiperen en kunnen we sneller gebruik maken van nieuwe mogelijkheden. Met als gevolg dat onze klanten steeds kunnen genieten van cutting-edge ontwikkelingen.

 

Duurzaamheid

Onze robuuste systemen en oplossingen zijn van de hoogste kwaliteit en dat blijven we steeds nastreven. Ze worden gebouwd door ons team van experten met meer dan 70 jaar industrie-specifieke kennis. Daardoor zijn we een betrouwbare partner voor onze klanten. 

No Nonsense

In een competitieve wereld waar kostenefficiëntie essentieel is, combineren wij een commerciële realiteit met een klantenfocus. We maken hen nooit holle beloftes.

Contacteer ons

Bent u op zoek naar specifieke informatie? Of wenst u een project met ons te bespreken?