Spectralink

Uitstekende geluidskwaliteit en stabiele communicatie via gecombineerde spraak- en gegevensnetwerken.

Spectralink in het Solutions-verhaal

Televic Healthcare Solutions biedt u als integrator totaaloplossingen waar ook communicatie centraal staat. Wij kunnen uw volledig ICT-netwerk aanbieden, implementeren en vooral ook up-to-date houden. Hierdoor kan u bij één partner genieten van totale stabiliteit en ontzorging.

Binnen het ICT-netwerk is het aspect telefonie ook een belangrijk onderdeel geworden. De producten van Spectralink, professionele mobiele toestellen die niet afhankelijk zijn van de merken van de telefooncentrale, zorgen voor glasheldere communicatie. Daarbovenop zijn ze betrouwbaarder dan smartphones en maken ze het verschil in mobiliteit in zorginstellingen.

 

Partner van Televic

Wie is deze partner?

Spectralink is pionier op het gebied van Voice-over-WiFi (VoWiFi) in gebouwen. Dankzij jarenlange ervaring in mobiele bedrijfsoplossingen bieden zij toegevoegde waarde met het leveren van uitstekende geluidskwaliteit via gecombineerde spraak- en gegevensnetwerken.

 

Waarom koos Televic deze partner?

Spectralink heeft de meest veelzijdige Voice-over-WiFi-oplossingen voor op de werkplek. Hierdoor kunnen we een groot aantal functionele en branchespecifieke toepassingen aanbieden, waarmee mobiele medewerkers hun werk beter kunnen uitvoeren.

Wat is de meerwaarde voor u?

Met de juiste VoWiFi-oplossing van Spectralink, bedoeld voor gebouwen, kunt u de reactietijd en productiviteit van mobiele medewerkers drastisch verbeteren. Verbeter de prestaties en klantenservice, zodat u en uw team iedere dag kunnen excelleren.

Alle oplossingen, scenario's en informatie?

Dit product in uw organisatie

Scenario: kwaliteit over WiFi

In dit rusthuis koos men voor het VoWiFi-systeem waardoor men ieder personeelslid binnen het gebouw kan contacteren. De verpleegafdeling krijgt trouwens een overzicht van alle patiëntenoproepen op hun telefoon. De technische dienst krijgt dan weer een lijst van verschillende parameters, zoals de temperatuur van de koelruimte.

Door te kiezen voor het VoIP-systeem kon men de infrastructuur voor de 'gewone' wifi gebruiken. Er moesten dus geen extra antennes geplaatst worden - zoals in het DECT-tijdperk wel het geval was - om te kunnen bellen.

Het spreekt voor zich dat de spraaktechologie van hoge kwaliteit moet zijn en uiteraard niet mag uitvallen. En uitvallen doet het ook niet. De Spectralink-telefoons hebben trouwens een grote batterijcapaciteit. Hierdoor blijven ze makkelijk een hele dienst beschikbaar, in tegenstelling tot een eerder systeem met smartphones.

Dankzij de Spectralinks van Televic Healthcare Solutions hebben we een gegarandeerde telefoonverbinding en krijgen we de alarmen gestructureerd binnen. Met smartphones over WiFi was dit gewoonweg een ramp.

Els Meuleman, directeur WZC Molenkouter

Scenario: duurzaamheid met DECT

Heel wat jaren terug maakte een rusthuis de investering om het gebouw een complete DECT-dekking te geven. Deze installatie werd altijd goed onderhouden. Tot vandaag kan deze uitrusting nog perfect gebruikt worden zonder noemenswaardige grote kosten. De Spectralink-toestellen bieden alle mogelijkheden om kwalitatief te bellen tussen de collega's onderling.

 

Een scenario voor uw organisatie uittekenen?

Meer informatie over dit product?